IVZ is een concern van 3 stichtingen waarvoor elk een afzonderlijke jaarrekening wordt opgesteld en een geconsolideerde jaarrekening. Abel accountants controleert de door de klant opgestelde jaarrekeningen van de stichting. Tevens geeft abel accountants een specifieke controleverklaring af bij de verantwoording van de VWS subsidie.

Testimonial

"IVZ is klant geworden bij abel accountants omdat de eerste kennismaking bijzonder goed en prettig verliep. Er is door abel accountants een zeer goede propositie neergelegd. IVZ is zeer tevreden over abel accountants. We wisten al heel snel wat we aan elkaar hebben en abel accountants reageert zeer adequaat op vragen of opmerkingen vanuit IVZ.

Specifiek is IVZ tevreden over het feit dat abel accountants geen “uurtje factuurtje” cultuur heeft. Dit is echter geen belemmering voor de flexibiliteit van abel accountants. Iedere keer weer staan de medewerkers van abel accountants klaar voor IVZ wanneer daar behoefte aan is.

Normaal gesproken geven wij nooit gehoor aan het verzoek om als actieve referent te dienen maar voor abel accountants maak ik graag een uitzondering. Abel accountants krijgt van mij een mooie 9 voor de dienstverlening en dat is dan ook de reden dat wij al jarenlang een zeer tevreden klant zijn!"

Abel accountants krijgt van mij een mooie 9 voor de dienstverlening en dat is dan ook de reden dat wij al jarenlang een zeer tevreden klant zijn!

J. Leijdekkers, IVZ
Financieel Manager IVZ.