Specialist in MKB en non-profitsector

Wij richten ons op klanten in het MKB én de non-profit sector en verzorgen daarvoor alle administratieve en/of accountancy dienstverlening. Het accent in onze dienstverlening ligt op kwalitatief hoogwaardige, sterk persoonlijke advisering. Van het verzorgen van de financiële administratie van uw organisatie tot aan het verrichten van de accountantscontrole, onze accountants hebben een jarenlange ervaring in deze sector.

 

Geen verrassingen achteraf!

Onze manier van werken is erop gericht om onze klanten te ontzorgen. Door middel van duidelijk vastgelegde afspraken weet u welke dienstverlening u wanneer van ons mag verwachten en welke prijs hier aanhangt.

Peter van Dam

Directeur accountancy

Peter heeft ruim 30 jaar ervaring als accountant. Zijn specialisme ligt met name in het samenstellen van jaarrekeningen, begrotingen en rapportages. Vanuit ruime ervaring met interim werkzaamheden voor diverse organisaties kijkt Peter met een frisse blik naar de huidige functie van accountant. Peter is eindverantwoordelijk voor de samenstelpraktijk van abel accountants.

LinkedIn Peter van Dam

Ron Boeren

Directeur accountancy

Ron is sinds 1989 werkzaam als accountant. Hij heeft zich ontwikkeld tot specialist in accountantscontroles bij stichtingen en verenigingen, van groot tot klein. Ron is eindverantwoordelijk voor de controlepraktijk van abel accountants. Naast zijn beroepsmatige interesse voor deze sector zet hij zich ook prive in als bestuurslid van diverse organisaties.

LinkedIn Peter van Dam

Specialist

abel accountants biedt op maat gesneden dienstverlening. We werken met vaste contactpersonen. Zo hebt u de beschikking over een adviseur die de branche kent én op de hoogte is van alle ins en outs binnen uw organisatie. Hij bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, signaleert verbeterpunten en adviseert u op vele gebieden. U bouwt een vertrouwensrelatie op en krijgt de ruimte om "maatschappelijk" te ondernemen.

Betrokken

Betrokkenheid is voor ons dat wij optimaal bereikbaar zijn en snel reageren op door u gestelde vragen. Wij geloven in persoonlijke contacten en pro-actieve advisering.

Persoonlijk

De persoonlijke aanpak is de rode draad in onze dienstverlening. Reken naast zakelijk en deskundig advies ook op een vast team van experts dat de wensen en voorkeuren van uw organisatie kent.

Transparant

Wij werken met scherpe tarieven die leiden tot een lage vaste prijs voor de opdracht. U wordt dus niet achteraf onaangenaam verrast met uit de hand gelopen kosten.

 

 Abel accountants krijgt van mij een mooie 9 voor de dienstverlening en dat is dan ook de reden dat wij al jarenlang een zeer tevreden klant zijn!

J. Leijdekkers, Stichting IVZ Houten
Financieel Manager IVZ

Wordt abel accountants ook uw accountant?

Maak een afspraak