Q-support is een stichting welke gedurende een projectperiode van 5 jaar een subsidie van VWS heeft gekregen tbv hulpverlening aan patiënten met Q-koorts.

Testimonial

"Peter van Dam verricht interim werkzaamheden als controller van de stichting. Een belangrijke taak hierin is de communicatie met VWS over de begroting(swijzigingen), financiering en verantwoording.  Peter heeft ook overleggen met het ministerie over de budgetten. Daarnaast vervult abel accountants tevens de ad interim de functie van administrateur van de Stichting.Q-support is al klant vanaf het begin van de oprichting van de stichting. Dat is drie jaar geleden. Een goede referent van abel accountants heeft mij getipt op abel accountants.

Wij waren specifiek op zoek naar een accountant met kennis en ruime ervaring in de non-profit sector. Het eerste gesprek met abel accountants verliep naar tevredenheid. Ook de uitgebrachte offerte sloot aan bij wat we zochten. Na een korte inwerkperiode hadden we snel door wat we aan elkaar hebben. Het is juist prettig dat wij ook kritisch kunnen zijn naar onze accountant. Dat houdt alles scherp. Bij abel accountants kan dat heel erg goed. Ik zou het omschrijven als een accountant met een “no nonsens cultuur, geen poeha”. Dat maakt de samenwerking bijzonder prettig."

Wanneer ik opnieuw op zoek zou gaan naar een accountant, ga ik zeker weer met abel accountants aan tafel zitten. Daarom geef ik onze samenwerking een 8.5. Een terecht mooi cijfer.

Annemieke de Groot, Q-support 

 Directeur – bestuurder