✓ MKB en non-profit

✓ Meer dan 50 jaar ervaring

✓ Volledige ontzorging

Wanneer u een subsidieverantwoording af moet leggen voor uw stichting kunt u het beste een ervaren en deskundige accountant inschakelen. Abel Accountants is al ruim 50 jaar actief als accountantskantoor en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in uw sector. Wilt u er zeker van zijn dat uw subsidieverantwoording in orde is en zoekt u hiervoor een goede accountant? Wij gaan graag de samenwerking met u aan.

Subsidieverantwoording voldoet aan geldende bepalingen

De subsidieverantwoording moet voldoen aan de eisen zoals opgenomen in de subsidiebeschikking en de daaronder liggende wet- en regelgeving. Onze werkwijze ondersteunt u in de tijdige en juiste afwikkeling van de subsidieverantwoording. Vanuit onze uitgebreide kennis van subsidieregelgeving stellen wij met u de subsidieverantwoording op en/of controleren wij deze. Hierbij voeren wij de accountantscontrole van de subsidieverantwoording uit in overeenstemming met het voorgeschreven controleprotocol en geven de daarbij voorgeschreven controleverklaring af.

Abel Accountants voert de accountantscontrole op de subsidieverantwoording op snelle en efficiënte wijze uit, zodat u zo min mogelijk belasting voor uw stichting ervaart.

Heeft u vragen? Bel ons!

Ontvangt u graag meer informatie of heeft u vragen voor de accountant over de subsidieverantwoording? Wij zijn te bereiken via 073-6100116. Ook voor het maken van een afspraak belt u naar bovenstaand nummer.