Zoek je een accountant voor jouw vereniging of stichting die thuis is in non-profit? Vanuit ons kantoor in Den Bosch werken wij voor stichtingen en verenigingen door het hele land. Met meer dan 50 jaar ervaring durven wij ons een specialist te noemen in de non-profit sector. Wij zetten onze deskundigheid graag in voor jouw organisatie. 

Wat kunnen wij voor je doen?

Accountantscontrole

Onze controles worden snel en efficiënt uitgevoerd met zo min mogelijk belasting voor jouw organisatie. Geen ellenlange vragenlijsten en gesprekken maar een gerichte controle op zaken die echt van belang zijn.

Accountantscontrole > 

Advies

Dankzij onze jarenlange ervaring in bij stichtingen en verenigingen zijn wij jouw sparringpartner en eerste aanspreekpunt bij advisering op accountancy, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch terrein.

Advies >

Jaarrekening/financiële administratie

Ingericht voor stichtingen en verenigingen zodat administratievoering en (management)informatie genereren heel eenvoudig is.

Jaarrekening/administratie >

Begroting samenstellen

De begroting van stichtingen en verenigingen moeten sluitend zijn. Ook als er geen winststreven is, de inkomsten moeten voldoende zijn om de uitgaven te financieren.

Begroting >

Tussenrapportages samenstellen

Ten behoeve van het bestuur en de leiding van jouw organisatie stelt Abel Accountants periodiek een financiële rapportage op.

Tussenrapportages >

Interim

Wij zetten deskundige medewerkers in die op verschillende functies in organisaties gewend zijn om problemen aan te pakken en met creatieve oplossingen te komen,

Interim >

 

Wordt Abel Accountants ook jouw accountant?

Maak een afspraak >