Trees for All is een stichting met een CBF keurmerk (Centraal Bureau Fondsenwerving) voor goede doelen, welke zich richt op CO2 compensatie door middel van bomenaanplant en projecten die bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Trees For All heeft naast het CBF keurmerk voor goede doelen tevens de ANBI status. abel accountants controleert de jaarrekening welke ivm het CBF keurmerk is ingericht volgens de richtlijn 650 voor Fondsenwervende instellingen.

Testimonial

"Wij zijn al klant sinds de start van abel accountants. We zijn klant geworden omdat we op zoek waren naar een accountant met een brede ervaring met Goede Doelen Stichtingen, die net als wij in het bezit zijn van het CBF keurmerk.  Abel accountants maakt waar wat ze zeggen tegen een goede prijs kwaliteitverhouding.  Het sterke van abel is dat zij zich goed kunnen verplaatsen in onze situatie als fondsenwervende organisatie met bijbehorende zekerheden en onzekerheden en hier flexibel mee om kunnen gaan."

Abel is goed bereikbaar en wanneer ze niet direct de telefoon opnemen, bellen ze altijd zeer snel terug. Ik geef abel accountants een dikke voldoende, een 7,5.

Sjaak de Ligt, Stichting Trees for All,
Directeur