✓ MKB en non-profit

✓ Meer dan 50 jaar ervaring

✓ Volledige ontzorging

Wilt u het opstellen van de jaarrekening van uw stichting uitbesteden, maar wilt u dit wel laten doen door een betrouwbaar accountantskantoor? Abel Accountants is u graag van dienst. Met ruim 50 jaar ervaring voorzien wij u van deskundig en persoonlijk advies. Wij kijken niet alleen naar uw huidige situatie, maar brengen ook aan de hand van trends en ontwikkelingen eventuele toekomstplannen in kaart. Wilt u met een gerust hart uw jaarrekening uitbesteden? Wij staan voor u klaar.

Uw jaarrekening uitbesteden? U bespaart enorm veel tijd!

Als geen ander weten wij dat het veel tijd kost om de financiën van een non-profit organisatie te plannen, op orde te houden en daarover verantwoording af te leggen. Menige organisatie ziet het opstellen van de jaarrekening als een jaarlijks terugkerende inspanning die de nodige ergernis oproept. Omdat het opstellen van een jaarrekening wel verplicht is én deze moet voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving, kunt u het opstellen van een jaarrekening uitbesteden aan een specialist. Abel Accountants werkt op zorgvuldige en vakbekwame wijze en neemt op die manier uw zorgen uit handen. Zo houdt u tijd over voor zaken die voor u van het grootste belang zijn.

Wat zijn uw toekomstplannen?

Naast dat een jaarrekening wettelijk verplicht is voor stichtingen, geeft het u zelf ook inzicht in uw huidige situatie. Hoe staat u er op dit moment voor en welke doelen wilt u het komende jaar bereiken? Samen met u kijken wij vanuit de huidige cijfers naar uw toekomstplannen. Interesse? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 073-6100116.