✓ MKB en non-profit

✓ Meer dan 50 jaar ervaring

✓ Volledige ontzorging

In de controleverklaring geeft de accountant van de stichting een oordeel over de betrouwbaarheid van de jaarrekening. Bent u op zoek naar een betrouwbaar accountant, die de jaarrekening van uw stichting kan controleren op onjuistheden? Abel Accountants is hét accountantskantoor voor stichtingen. Wij bieden u een op maat gemaakte dienstverlening. Dat betekent dat onze accountant de branche kent én volledig op de hoogte is van uw stichting. Zo bent u verzekerd van persoonlijke en deskundige service. Wat kan de accountant voor uw stichting betekenen?

Heeft u een controleverklaring bij de jaarrekening van uw stichting nodig? Kies dan voor Abel Accountants

Het kan voor uw stichting verplicht zijn een controleverklaring te laten afgeven bij de jaarrekening of bij een specifieke subsidieverantwoording. Bijvoorbeeld doordat dit in de statuten is vastgelegd of vanuit de eisen van een subsidiënt. Abel Accountants voert de werkzaamheden voor de controleverklaring op snelle en efficiënte wijze uit, zodat u zo min mogelijk belasting voor uw organisatie ervaart. Geen lange vragenlijsten of gesprekken die eigenlijk niet nodig zijn. Gewoon een heldere aanpak die leidt tot een efficiënte controle voor uw stichting. Wij richten ons op zaken die echt van belang zijn.

Een betrouwbare accountant voor uw stichting

Met ruim 50 jaar ervaring bieden wij u kwalitatief hoogwaardige en sterk persoonlijke dienstverlening. Wij werken op een transparante manier, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn en u achteraf nooit onaangenaam wordt verrast met onvoorziene kosten. Daarnaast vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te houden gedurende de samenwerking.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw stichting? Of ontvangt u graag meer informatie over de controleverklaring voor uw stichting? U kunt ze stellen door te bellen naar het telefoonnummer 073-6100116.